Retourneren

Er zijn een paar dingen die je moet weten voordat je jouw bestelling bij Boxrs4ALL kan retourneren.
• Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen nadat jij de bestelling hebt geplaatst. Daarna is het niet meer mogelijk om jouw ondergoed te retourneren.
• De onderbroeken moeten onbeschadigd, schoon, ongewassen en verpakt zijn. Dit hoeft niet per se in de originele verpakking.
• Het is mogelijk om jouw onderbroek om te ruilen voor een andere maat of het aankoopbedrag terug te krijgen. Wij maken het geld altijd over naar de bankrekening waar jij de onderbroek mee hebt gekocht.
• De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor eventuele vervangende onderbroeken betaalt Boxrs4ALL.

Hoe plaats ik een retouraanvraag?
1. Stuur een e-mail naar retouren@Boxrs4ALL.com met onderwerp ‘Retourzending’
2. Vermeld in jouw e-mail jouw bestelnummer en waarom je jouw Boxrs4ALL bestelling graag wil retourneren. Als je een andere maat onderbroek wil vernemen wij graag welke maat. Mocht dit niet zo zijn, vermeld dan op welke bankrekening Boxrs4ALL het bedrag terug kan storten.
3. Wij sturen per mail een bevestiging van jouw retouraanvraag.
4. Als jij van ons een bevestiging hebt ontvangen kan je de onderbroek (in originele verpakking) verzenden naar: Geldersedam 42, 5212RB, ’s Hertogenbosch, Nederland
6. Binnen 2 werkdagen verzenden wij (indien gewenst) de nieuwe maat onderbroek naar jou toe of maken wij het geld over naar jouw bankrekening

Wat is het retouradres?
Je kan je ondergoed retour sturen naar het volgende adres. Als wij het hebben ontvangen wordt binnen 2 werkdagen een nieuwe onderbroek gestuurd of wordt het geld over gemaakt naar jouw bankrekening.
Boxrs4ALL
Geldersedam 42
5212RB ‘s Hertogenbosch
Nederland

Formulier herroeping:

Indien u wil afzien van uw aankoop kunt u gebruik maken van dit Herroepingsformulier.

Vragen?

Heb je hulp nodig of vragen over de status van je retourzending? Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: retouren@Boxrs4ALL.com