Tanzania

boxrs-world-vierkant

Het probleem

100 miljoen mensen hebben het geld niet om ondergoed te kopen, samen met jou kan dat opgelost worden.

Tijdens een reis naar Tanzania merkten wij dat schoolkinderen niet genoeg geld hebben om zelf ondergoed te kopen. Helaas ervaren 100 miljoen mensen wereldwijd, zij hebben het geld niet om ondergoed te kopen. Het niet dragen van ondergoed kan zorgen voor infecties, seksuele disfuncties en sociaal isolement.

Hoe het werkt

Zodra jij een bestelling hebt geplaatst, ontvang jij binnen 2 werkdagen jouw onderbroeken in de brievenbus. In de tussentijd wordt er ook in Tanzania een order geplaatst om een onderbroek te produceren. Er worden stoffen lokaal gekocht op een markt in Tanzania, en Bibi (lees hieronder) gaat aan de slag met het maken van ondergoed. Zodra Bibi een hoop boxer shorts heeft gemaakt worden deze weggeven bij een lokale (basis)school. Er wordt voor gezorgd dat de kinderen het belang van het ondergoed in zien en dat er genoeg mogelijkheden zijn om het te wassen.

2

Onze impact verhalen:

bibi

Bibi

Dit is Bibi, Bibi maakt voor ons het ondergoed in Tanzania. Zonder haar, wordt het doneren van een boxer short erg lastig. Naast de werkgelegenheid die zij dankzij jouw bestelling ontvangt hebben wij haar ook voorzien van een nieuwe naaimachine. Dit zorgt ervoor dat zij ook opdrachten van anderen aan kan nemen en zodoende haar familie kan onderhouden.

liadi

Liadi

Dit is Liadi, hij is de allereerste die ooit een onderbroek van Boxrs4ALL heeft ontvangen. Dit zorgt ervoor dat hij minder risico loopt op infecties en dat hij steviger in zijn schoenen staat. Bijdragen aan de gezondheid van iemand als Liadi, dat is waar wij het allemaal voor doen.